top of page
IMG_5338.jpeg

OM MIG

Mit navn er Rikke, jeg er 37 år, bosat i København og mor til to. Jeg har en kandidatgrad fra CBS i International Virksomhedskommunikation. Men, da jeg stort set har viet hele mit liv til sport, først som eliteudøver i judo og derefter som træner, valgte jeg senere at gå sportens vej. 

Jeg startede først i kampsportens verden og tog DIF og Judo Danmarks træneruddannelse. Senere bosatte jeg mig i Østrig hvor jeg blev uddannet fitnessinstruktør og personlig træner fra BSPA Bundessportsakademi. Her fik jeg efterfølgende æren af at arbejde som fitnesstræner for nogle af de absolut bedste sportsudøvere i Upper Austria. Jeg har senere tilføjet Coaching og Kostvejleder til CV'et og har efterhånden mange års trænererfaring i bagagen. Jeg har altid været lidt af en sportsnørd og jeg elsker at jeg nu kan dele min viden og erfaringer med dig.  

Hvad er mit mål? Mit mål er, ganske simpelt, at gøre dig til en sundere og stærkere udgave af dig selv. Så om du er ung, gammel, mand, kvinde eller nybagt mor, så har jeg helt sikkert en træningsform der passer til dig. Jeg vil være din sparringspartner igennem hele forløbet. 

Tak fordi du kiggede forbi!

Om mig: About
bottom of page