top of page
  • Forfatters billedeRikke

Pas på dit ansigt med RINGANA's FRESH sunscreen face

Hvorfor er solbeskyttelse så vigtig for ansigtet? Vores ansigter udsættes konstant for solens stråler, mens resten af ​​vores krop hovedsageligt er dækket af tøj. Det ydre lag af huden er meget tyndere i vores ansigter end resten af ​​vores krop. Derfor har huden i ansigtet brug for ekstra beskyttelse - både om sommeren, på skyfrie dage om vinteren, og når vi tilbringer længere perioder udendørs.


Så snart vi mærker solens stråler, er solbeskyttelse topprioriteten for sund, smuk hud. RINGANAs COSMOS-certificerede FRESH solcreme er specielt designet til den følsomme hud i ansigtet, og giver intensiv beskyttelse og forhindrer solrelateret hudældning. Takket være den perfekt afbalancerede formulering med beskyttelsesfaktor 15 absorberes denne solcreme hurtigt og efterlader dit ansigt med en mat finish, og den føles behagelig let på huden.


Good to know

Alle RINGANAS produkter er 100% naturlige, uden kemiske konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. RINGANA går ind for absolut friskhed af alle ingredienser, som er sammensat ved hjælp af bæredygtige processer. Og resultatet? Yderst effektiv, frisk og skånsom hudpleje.


Den perfekte kombi


Brug din ansigtssolcreme i kombination med RINGANAS solserie, som også indeholder FRESH sunscreen til hele kroppen, After sun og Cooling spray.RINGANA tilbyder alt lige fra hudpleje, hårpleje, energi boostere til sportsprodukter. Vil du gerne vide mere om og se udvalget? Så kig forbi mit RINGANA univers her!


Simple, Natural, and Powerful!
39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page